VACATURE VIDEO’S ZIJN DE TOEKOMST

Posted by

Video is een uitstekend middel om de aandacht van potentiële werknemers te trekken en vast te houden. In tegenstelling tot een saaie tekstuele vacature, kan een goed gemaakte video de interesse wekken van kandidaten en ze overtuigen om verder te kijken. Video’s zijn vaak visueel aantrekkelijker en hebben het voordeel dat ze relevant blijven voor een lange tijd. Eenmaal gemaakt kan een video keer op keer worden afgespeeld op verschillende platformen, zoals op vacaturejournaal.nl, social media kanalen en de bedrijfswebsite.

Het is mogelijk dat het Vacature Journal u kan helpen bij het vinden van personeel. Het Vacature Journal is een online TV platform waar werkgevers hun vacatures in het journaal kunnen plaatsen en werkzoekenden via een link kunnen reageren op deze vacatures.

Het Vacature Journal, word uitgezonden via Youtube, X voorheen Twitter, Tiktok, LinkedIn, en Facebook, ar het mogelijk wordt gezien door een groot aantal potentiële kandidaten. U kunt informatie over de vacature, functievereisten en locatie toevoegen om uw vacature aantrekkelijker te maken voor geïnteresseerde kandidaten.

Werkzoekenden kunnen solliciteren op de gewenste functies door hun cv en motivatiebrief naar u te sturen via het door u opgegeven adres.

Het vacature journaal wil u helpen bij het vinden van geschikte kandidaten.Het is belangrijk om op te merken dat het succes van het vinden van personeel via het Vacature Journal afhangt van verschillende factoren, zoals de aantrekkelijkheid van uw vacature, het concurrentieniveau.

‘Een beeld zegt meer dan duizend woorden’, zo wordt beweerd. Mensen herinneren zich beelden namelijk beter dan woorden, vooral over een langere periode. Tijd dus om je vacaturetekst ook in beeld te brengen! Met behulp van een vacaturevideo en het vacaturejournaal spreek je potentiële werknemers gericht aan.